Темарі суші - мабуть, найпростіший по приготуванню вид суші. Взагалі, темарі - це традиційні вишиті японські кульки, які мають своїх прихильників не тільки в Японії, а й по всьому світу. Звідси й походить назва темарі - кульки.
Для того, щоб приготувати такі суші, візміть 15г вареного рису і сформуйте з нього кульку.
На харчову плівку викладіть лосось - 5-10г (можна також вугор, креветку, авокадо, тунець, окунь, гребінець...).
І покладіть зверху рис.
Скрутіть харчову плівку, як показано на фото нижче, щоб спресувався рис і шматок риби "приклеївся" до рису.
Розгорніть плівку. І все - темарі суші готові! Як бачите, такі кульки робити просто і швидко. Смачного.
Купити інгредієнти: | |
Рекомендуємо переглянути
Як робити суші - Роли "Норімакі"
Приготування суші фото - Нігірі "Унагі"
Васабі - Як зробити листочок з васабі