Темарі суші

Друк

Темарі суші - мабуть, найпростіший по приготуванню вид суші. Взагалі, темарі - це традиційні вишиті японські кульки, які мають своїх прихильників не тільки в Японії, а й по всьому світу. Звідси й походить назва темарі - кульки.

Для того, щоб приготувати такі суші, візміть 15г вареного рису і сформуйте з нього кульку.

На харчову плівку викладіть лосось - 5-10г (можна також вугор, креветку, авокадо, тунець, окунь, гребінець...).

І покладіть зверху рис.

Скрутіть харчову плівку, як показано на фото нижче, щоб спресувався рис і шматок риби "приклеївся" до рису.

Розгорніть плівку. І все - темарі суші готові! Як бачите, такі кульки робити просто і швидко. Смачного.

Купити інгредієнти:
Рис для суші "Nishiki" преміум 500г

Подробнее
Цена: 45 грн
Рис варений "Nishiki" преміум 960г

Подробнее
Цена: 70 грн
Вугор копчений "Unagi Kabayaki" 100г

Подробнее
Цена: 93 грн
Філе тунця "Maguro" EFA заморожене 100г

Подробнее
Цена: 64 грн
Соєвий соус "Kikkoman - Soy Sauce" 250мл

Подробнее
Цена: 54 грн
Японський хрін "Wasabi Powder" 30г

Подробнее
Цена: 22 грн
Імбир маринований "Gari Pink" 250г

Подробнее
Цена: 43 грн
Рисовий оцет "Mitsukan - Rice Vinegar" 250ml

Подробнее
Цена: 48 грн

Рекомендуємо переглянути

Приготування суші

Як робити суші - Роли "Норімакі"

Як нарізати вугор

Приготування суші фото - Нігірі "Унагі"

Васабі - Як зробити листочок з васабі