Кошик

Ваш кошик пустий.



Ікра капелана (масаго)

Ікра капелана Масаго

Масаго - ікра ісландського походження. Цей продукт має дрібнозернисту консистенцію, яскраво помаранчевий колір і ніжний смак.

Масаго незамінна для приготування багатьох страв японської кухні, але найчастіше її використовують для приготування суші та ролів.

Особливість ікри масаго - дрібніші і ніжніші, ніж у тобіко, ікринки. Масаго - це унікальне природне джерело вітамінів А, С, В, макро- і мікроелементів, таких як калій, кальцій, цинк, залізо, мідь, фосфор, йод.

Відмінною особливістю масаго є те, що присутні в ній білки знаходяться в найбільш вигідних для людського організму сполуках. Це і зумовлює високу засвоюваність - 95%. Риб'ячий жир, що входить до складу ікри, дуже корисний тим, що містить багато насичених жирних кислот, які нормалізують обмін речовин і є хорошим засобом для профілактики і лікування захворювань серця, щитовидної залози.


Рекомендуємо переглянути

Приготування суші

Як варити креветки

Приготування суші в домашніх умовах - Рол "Аляска"

Імбир - Як зробити квіточку з імбиря

Приготування суші фото - Нігірі "Унагі"