Кошик

Ваш кошик пустий.



Як нарізати вугор

Друк

Для того, щоб приготувати нігірі "Унагі" (суші з вугрем) або ж сашимі "Унагі" (нарізка з риби), потрібно вміти правильно нарізати вугор.

Перш за все шматок вугря треба розрізати вздовж хребта. Отримаємо, приблизно, такий шматочок, як на фото. А далі ставимо ніж під кутами 45° до вугря і 45° до площини столу. І відрізаємо шматок.

Має вийти ось такий косий надріз. Далі нарізайте шматочки за такою ж схемою.

Ось і все - нарізка з вугря готова!

Купити інгредієнти:
Вугор копчений "Unagi Kabayaki" 100г

Подробнее
Цена: 93 грн
Соус для вугря "Unagi Sauce" 100мл

Подробнее
Цена: 55 грн
Соус для вугря "Unagi Sauce" 250мл

Подробнее
Цена: 102 грн
Соус для вугря "Unagi Sauce" 500мл

Подробнее
Цена: 86 грн
Соєвий соус "Kikkoman - Soy Sauce" 250мл

Подробнее
Цена: 54 грн
Японський хрін "Wasabi Powder" 30г

Подробнее
Цена: 22 грн
Імбир маринований "Gari Pink" 250г

Подробнее
Цена: 43 грн
Рисовий оцет "Mitsukan - Rice Vinegar" 250ml

Подробнее
Цена: 48 грн

Рекомендуємо переглянути

Приготування суші

Приготування суші фото - Нігірі "Унагі"

Суші рецепти - Рол "Каліфорнія Сяке"

Як варити рис для суші

Як приготувати суші - Рол "Філадельфія"