Для того, щоб приготувати нігірі "Унагі" (суші з вугрем) або ж сашимі "Унагі" (нарізка з риби), потрібно вміти правильно нарізати вугор.
Перш за все шматок вугря треба розрізати вздовж хребта. Отримаємо, приблизно, такий шматочок, як на фото. А далі ставимо ніж під кутами 45° до вугря і 45° до площини столу. І відрізаємо шматок.
Має вийти ось такий косий надріз. Далі нарізайте шматочки за такою ж схемою.
Ось і все - нарізка з вугря готова!
Купити інгредієнти: | |
Рекомендуємо переглянути
Приготування суші фото - Нігірі "Унагі"
Суші рецепти - Рол "Каліфорнія Сяке"
Як приготувати суші - Рол "Філадельфія"