Кошик

Ваш кошик пустий.



Як приготувати суші вдома

Друк

Необхідні інгредієнти:

1) 25г рису для суші

2) 1 тигрова креветка 16/20 без голови

Приготування

Щоб приготувати нігірі "Ебі" (суші з креветкою) потрібно правильно зварити креветку. Як це робиться описано в статті "Як варити креветки".

Тепер нам потрібно розрізати креветку так, щоб вона гарно лягла на рис.

Для цього кінчиком гострого ножа розріжте креветку вздовж так, щоб не пошкодити її зовнішню шкірку.

І розгорніть її.

Має вийти ось так.

Потім візміть 25г вареного рису.

Сформуйте  з нього паралелепіпед.

Ось такий.

І покладіть наверх креветку.

Трохи притисніть, щоб вона трималась на рисі.

Все, нігірі "Ебі" - готове! Смачного.

Купити інгредієнти:
Рис для суші "Nishiki" преміум 500г

Подробнее
Цена: 45 грн
Рис варений "Nishiki" преміум 960г

Подробнее
Цена: 70 грн
Рисовий оцет "Mitsukan - Rice Vinegar" 500ml

Подробнее
Цена: 76 грн
Креветка чорна тигрова, б/г 100г

Подробнее
Цена: 57 грн
Соєвий соус "Kikkoman - Soy Sauce" 250мл

Подробнее
Цена: 54 грн
Японський хрін "Wasabi Powder" 30г

Подробнее
Цена: 22 грн
Імбир маринований "Gari Pink" 250г

Подробнее
Цена: 43 грн
Рисовий оцет "Mitsukan - Rice Vinegar" 250ml

Подробнее
Цена: 48 грн

Рекомендуємо переглянути

Приготування суші

Васабі - Як зробити листочок з васабі

Приготування суші вдома - Нігірі "Сяке"

Циновка - Як обмотати коврик для суші

Приготування суші в домашніх умовах - Рол "Аляска"