Необхідні інгредієнти:
1) 25г рису для суші
2) смужка водоростей норі
3) 10г лосося
4) 5г японського майонезу "Kewpie Mayonnaise"
5) 5г ікри летючої риби
Приготування
Візміть листок норі і відріжте смужку шириною 3см.
Ось таку.
З рису сформуйте паралелепіпед.
І обгорніть норі навкруги рису.
Зайвий шматок відріжте.
І, за допомогою рисинок, склейте норі.
Вийде ось такий "кораблик".
Наріжте дрібно лосось.
Додайте ікру летючої риби.
І японський майонез.
Гарно перемішайте.
І викладіть в "кораблик".
Все, гункан "Сяке" - готовий! Смачного.
Купити інгредієнти: |
Рис для суші "Nishiki" преміум 500г
Подробнее
Цена:
45 грн
|
Рис варений "Nishiki" преміум 960г
Подробнее
Цена:
70 грн
|
Сушені водорості "Nori Gold" 10 аркушів
Подробнее
Цена:
60 грн
|
Японський майонез "Kewpie Mayonnaise" 100г
Подробнее
Цена:
43 грн
|
Ікра летючої риби "Tobiko" (червона) 100г
Подробнее
Цена:
99 грн
|
Ікра летючої риби "Tobiko" (зелена) 100г
Подробнее
Цена:
99 грн
|
Ікра летючої риби "Tobiko" (оранжева) 100г
Подробнее
Цена:
99 грн
|
Ікра летючої риби "Tobiko" (чорна) 100г
Подробнее
Цена:
99 грн
|
Соєвий соус "Kikkoman - Soy Sauce" 250мл
Подробнее
Цена:
54 грн
|
Японський хрін "Wasabi Powder" 30г
Подробнее
Цена:
22 грн
|
Імбир маринований "Gari Pink" 250г
Подробнее
Цена:
43 грн
|
Рисовий оцет "Mitsukan - Rice Vinegar" 250ml
Подробнее
Цена:
48 грн
|
Рекомендуємо переглянути
Приготування суші
Як варити рис для суші
Як варити креветки
Рецепти суші - Роли "Урамакі"
Приготування суші відео