Гункан "Сяке"

Друк

Необхідні інгредієнти:

1) 25г рису для суші

2) смужка водоростей норі

3) 10г лосося

4) 5г японського майонезу  "Kewpie Mayonnaise"

5) 5г ікри летючої риби

Приготування

Візміть листок норі і відріжте смужку шириною 3см.

Ось таку.

З рису сформуйте паралелепіпед.

І обгорніть норі навкруги рису.

Зайвий шматок відріжте.

І, за допомогою рисинок, склейте норі.

Вийде ось такий "кораблик".

Наріжте дрібно лосось.

Додайте ікру летючої риби.

І японський майонез.

Гарно перемішайте.

І викладіть в "кораблик".

Все, гункан "Сяке" - готовий! Смачного.

Купити інгредієнти:
Рис для суші "Nishiki" преміум 500г

Подробнее
Цена: 45 грн
Рис варений "Nishiki" преміум 960г

Подробнее
Цена: 70 грн
Сушені водорості "Nori Gold" 10 аркушів

Подробнее
Цена: 60 грн
Японський майонез "Kewpie Mayonnaise" 100г

Подробнее
Цена: 43 грн
Ікра летючої риби "Tobiko" (червона) 100г

Подробнее
Цена: 99 грн
Ікра летючої риби "Tobiko" (зелена) 100г

Подробнее
Цена: 99 грн
Ікра летючої риби "Tobiko" (оранжева) 100г

Подробнее
Цена: 99 грн
Ікра летючої риби "Tobiko" (чорна) 100г

Подробнее
Цена: 99 грн
Соєвий соус "Kikkoman - Soy Sauce" 250мл

Подробнее
Цена: 54 грн
Японський хрін "Wasabi Powder" 30г

Подробнее
Цена: 22 грн
Імбир маринований "Gari Pink" 250г

Подробнее
Цена: 43 грн
Рисовий оцет "Mitsukan - Rice Vinegar" 250ml

Подробнее
Цена: 48 грн

Рекомендуємо переглянути

Приготування суші

Як варити рис для суші

Як варити креветки

Рецепти суші - Роли "Урамакі"

Приготування суші відео