Кошик

Ваш кошик пустий.



Гункан "Ікура"

Друк

Необхідні інгредієнти:

1) 25г рису для суші

2) смужка водоростей норі

3) 20г червоної ікри

Приготування

Візміть листок норі і відріжте смужку шириною 3см.

Ось таку.

З рису сформуйте паралелепіпед.

І обгорніть норі навкруги рису.

Зайвий шматок відріжте.

І, за допомогою рисинок, склейте норі.

Вийде ось такий "кораблик".

Покладіть його на тарілку.

І викладіть на "кораблик" червону ікру.

От і все, гункан "Ікура" - готовий! Смачного.


Купити інгредієнти:
Рис для суші "Nishiki" преміум 500г

Подробнее
Цена: 45 грн
Рис варений "Nishiki" преміум 960г

Подробнее
Цена: 70 грн
Сушені водорості "Nori Gold" 10 аркушів

Подробнее
Цена: 60 грн
Ікра летючої риби "Tobiko" (червона) 100г

Подробнее
Цена: 99 грн
Соєвий соус "Kikkoman - Soy Sauce" 250мл

Подробнее
Цена: 54 грн
Японський хрін "Wasabi Powder" 30г

Подробнее
Цена: 22 грн
Імбир маринований "Gari Pink" 250г

Подробнее
Цена: 43 грн
Рисовий оцет "Mitsukan - Rice Vinegar" 250ml

Подробнее
Цена: 48 грн

Рекомендуємо переглянути

Приготування суші

Рецепти ролів - Рол "Каліфорнія Унагі"

Приготування суші вдома - Нігірі "Сяке"

Приготування суші в домашніх умовах - Рол "Аляска"

Як варити рис для суші